Villanybringa.hu bolt

Nyitva:

Hétfő-Szerda-Péntek: 8-17 óra

Kedd-Csütörtök: Zárva

Tel.: 62/220-601

Gyakran ismételt kérdések

Mik a szállítási díjak az Akkumulátor Áruházban?

Ha a régi akkumulátorokat visszaküldi nekünk, akkor ingyenes szállítás biztosítunk.

Minden más esetben az utánvétes szállítási díj az akkumulátorokra 2000Ft

Ha PostaPonta rendeli az termékeket, akkor a szállítási díj 1700Ft

Szállítási díj töltőkre és kiegészítőkre: 1700 Ft

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

Elektromos kerékpár akkumulátor áruházunkban fizethet utánvéttel a futárnak vagy előreutalással cégünknek.

Milyen hosszú a szállítási idő?

Minden hétköznap 14:00 óráig beérkezett rendeléseket már másnapra ki is szállítjuk. Minden más esetben 2 munkanapon belül történik a kézbesítés.

Milyen biztonságos a rendelés?

Az internetes áruházunkban történő rendelés teljesen biztonságos. Nem adjuk ki harmadik fél számára az adait. A rendelés során megadott adatait a rendelés teljesítéséhez használjuk valamint adatbázisunkban rögzítjük számla formájában.

Mi történik rendelés után?

A megrendelés leadásakor egy rendelési értesítést küld számunkra a rendszer, amire a lehető leghamarabb válaszolunk, melyben ellenőrizzük a rendelés végösszegét és a várható szállítást.

A visszaigazoló e-mail elküldése után megkezdjük a csomag összeállítását. Ha elektromos kerékpár akkumulátort rendelt, akkor mi a teljesen új akkumulátorokat “betetkózzuk”, azaz rágravírozzuk az eladás dátumát ( internetes vásárláskor a kézbesítés dátumát ). Ettől számítva él az 1 év jótállás.

Ezután elkészítjük a szükséges papírokat ( e-tájékoztató, számla, jótállási jegy, használati útmutató, csomagcímzés) majd felveszi tőlük a csomagot a Magyar Posta Logisztika futára.

Kapok-e számlát a rendelésemhez?

Természetesen igen. Cégünk, a Hód-Szakszervit Kft. állítja ki a számlát, melyet a az akkumulátorcsomagba rakunk. Céges rendelésnél kérjük írja le megjegyzésbe a cég adószámát. Köszönjük!