Kiemelt vásárlói vélemények

Tóth Nikolett

A megrendelés egyszerű volt. A kiszállítás gyors, pontos és ingyenes. Az akkumulátorok remekül működnek. Köszönöm szépen a munkájukat! ?

Tóth Nikolett / Vásárlónk
Váradi Zoltán

A minőség adja el az árút.Önök a jó minőség mellé még a gyors szállítást is biztosították.További munkájukhoz sok sikert kívánok.Maximálisan elégedett vagyok a termékkel.

Váradi Zoltán / Vásárlónk
Hogyan válasszam ki a nekem való akkumulátort?

1.  lépés Az akkumulátor vásárlás első lépéseként meg kell tudnunk, hogy a mi kerékpárunkban hány és milyen akkumulátor van.

Lehet 2,3,4 és 5 akkumulátor is a kerékpárban. ( Ha 2 db,= 24V, 3 db = 36V, 4 db = 48V, 5 db = 60V )

2. lépés Második lépésben meg kell tudnunk, hogy az akkumulátorunk hány Amperórás.

  • Ha kicsi kocka alakú vagy 6DZM10,6DZM12 jelölésekkel van ellátva, akkor vásárolhatunk bele erősebb 12V 14 Amperórás gyári akkumulátorokat. Ezek az általános akkumulátorok. Szabványméretűek, így biztosan beleférnek a dobozba.
  • Ha hosszúak az akkuk vagy 6DZM20, 6DZM22 jelöléssel vannak ellátva, akkor 12V 22 Amperórás nagy teljesítményű akkumulátorok kellenek bele. Ezek az akkuk főleg nagyobb testű robogókba és elektromos triciklikben használatosak.
  • Ha elektromos négykerekű kerékpárunk vagy rokkantkocsink van ( akár Rehab is ) , akkor 12V 36 Amperórás vagy 12V 50 Amperórás akkumulátorok kellenek bele.

3. lépés Márka kiválasztása: Ritar Power vagy Long?

Kiválasztjuk a számunka legszimpatikusabb és legmegfelelőbb akkumulátort. Mind a Ritar Power és a Long márkák világszerte elismertek, így akármelyiket választjuk, csak jól választhatunk. Több éves tapasztalatunk alapján kizárólag ezt a két márkát forgalmazzunk, mivel kiemelkedően jó a teljesítményük és az élettartamuk. Ezt 1 év jótállással kívánjuk alátámasztani.

4. lépés Megrendelés

Amint kiválasztottuk az akkumulátort, kosárba rakjuk és megrendeljük. Rendelésnél választhatjuk az egyedülálló INVERZ szállítást, melyről ide kattintva olvashat többet. Ha délig leadtuk a rendelést, akkor már a következő munkanap kézbesíti a futár.

5. lépés Véleményezés

Hálásak lennénk, ha véleményével, észrevételeivel segítené munkánkat és könnyítené mások választását. Akár itt az áruházban hozzászólásban vagy Facebook oldalunkon örömmel fogadjuk véleményét.

Akkumulátorok csomagokban, még kedvezőbb áron!

Ezeket a termékeket választották a legtöbben.

Itt nézhet körül a jelenlegi akciós termékeink között.