Évértékelő gondolatok 2015

Az első közös év

A 2015-ös év volt az első teljes éve az elektromos kerékpár akkumulátor áruházunknak. Bizakodóan és lelkesen építettük fel ezt az áruházat azzal a céllal, hogy kizárólag elismert, minőségi termékeket forgalmazzunk és megosszuk azt a tudásanyagot, melyet évek során gyűjtöttünk össze az akkumulátorokról és helyes használatukról.

Nehéz évet tudhatunk magunk mögött, mégis minden perc munka megérte. Számos embernek segítettünk kiválasztani a megfelelő akkumulátor csomagot akár e-mailben, telefonon vagy a online élő csevegő program segítségével. ( Ez a program a 2016-os évben is velünk marad, mivel számos pozitív visszajelzést, biztatást kaptunk vele kapcsolatban.) Engedje meg hogy pár vázlatpontban összefoglaljam a közösen elért sikereinket az 1. évben.

 1. 20 darab részletes, de mégis életszerű, minden nap alkalmazható cikket irtunk, melyek – bízunk benne- , hogy nagyon sokban segítettek az akkumulátor felhasználóknak, azaz Önnek.
 2. Napi 10-12 órában fogadtuk a hívásaikat, melyekre egytől egyig a tudásunk legjavát nyújtva igyekeztünk válaszolni.
 3. Az oldalunk olvasottsága nagy mértékben nőt, amit hálásan köszönünk minden kedves olvasónknak. Ígérjük, hogy jövőre még több hasznos információt osztunk meg Önökkel.
 4. Nem egy multinacionális cég vagyunk, hanem egy hódmezővásárhelyi családi vállalkozás, melyben ez az akkumulátor áruház a közös gyermekünk. Minden nap foglalkozunk vele több órát, ápoljuk, csinosítjuk.

Legolvasottabb cikkünk: Hogyan töltsem az elektromos kerékpár akkumulátort?

Legkedveltebb termékünk: Elektromos kerékpár akkumulátor 36V 14Ah csomag (3db Ritar 12V 14Ah)

Folytathatnám még a felsorolást, viszont itt meg szeretném köszönni minden kedves vásárlónknak a bizalmát, minden kedves olvasónknak a figyelmét és az idejét. Hálásan köszönöm!

Mi várható a 2016-os évben?

 1. Az áruházunkban kizárólag a Ritar Power és a Long akkumulátorokat fogjuk forgalmazni, mivel tesztjeink és tapasztalataink alapján ők a legjobb elektromos kerékpár akkumulátorok Magyarországon.
 2. Ígérjük, hogy az egész 206-os évben az akkumulátor piac legjobb árait fogjuk nyújtani.
 3. Az élő online chat előreláthatólag egész évben, az év minden napján üzemelni fog.
 4. Bevezetjük a bankkártyás fizetési módot, így majd kényelmesen számítógép előtt ülve is ki tudja fizetni rendelését.
 5. Örömmel láttuk, hogy sokan vették igénybe a Csomagautomatába, illetve Posta Pontra való rendelést. A jövőben még kedvezményesebben fogunk szállítani ezekre a helyekre.
 6. Még több blog bejegyzés: a cégünk életéről, mindennapjairól; munkatársakról

Végszóként meg szeretnénk kérdezni, hogy Ön mit gondol az oldalunkról, áruházunkról, munkánkról. Nagyon megköszönnénk, ha építő jellegű hozzászólásával segítené a munkánkat a 2016-os évben is.

Kellemes pihenést és Boldog Új Esztendőt kívánunk,

Az Elektromoskerekparakkumulátor.hu csapata.

Csernák Zoltán, Csernák Zoltánné, Csernák Levente, Májer István

 

2 thoughts on “Évértékelő gondolatok 2015

 1. Szeibert Zsuzsanna says:

  A magam részéről én köszönöm a sok hasznos információt, a gyors, pontos, és kedves intézkedést az akkumulátor cserémnél. Kívánok Önöknek jó egészséget, jó munkát, sikereket az elkövetkezendő évben is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.