Kung Long elektromos kerékpár akkumulátor gyártó

Kung Long Akkumulátorok Kft – a legjobb partner zöld energia megoldásokban

A 20 éve alapított, Kung Long Akkumulátorok Kft Taiwan egyedüli szakszerű savas-zselés akkumulátor gyártója, akinek saját nagy gyára van és még a Taiwan Tőzsdén is szerepel. Az utóbbi öt évben harminc százalékos növekedést értek el az éves akkumulátor exportjuk terén. Az évek során számos minőségellenőrözésen átestek ( ISO9001, ISO14001, OHASAS18001).

Termékgyártás terén a Kung Long szigorú normatívákat tart fent a gyártás minden egyes folyamatában, úgy mint a forradalmi újítások és alkalmazások a technológiai rendszerben. Precíz gyártási rendszer és minden egyes minőségi protokollnak való megfelelés garantálja hogy egy széles skálájú savas-zselés akkumulátor szegmenst üzemeltet a gyár.

A innováció-központú fejlesztése részleget számos tapasztalt ember erősíti. A versenyképes vezetőség és terméklánc biztosítja, hogy a több mint 400 fajta akkumulátor a maximális minőséget nyújtja.

2 thoughts on “Kung Long elektromos kerékpár akkumulátor gyártó

  1. Ádám Puskás says:

    Gyári Long elektromos robogó akkumulátort rendeltem 12V 22Ah WP22-12NE . Nagyon elégedett vagyok vele . Ötven kilométerig teszteltem és szerintem még tízet simán bírt vólna , tehát le az összes kalapokkal . Big Like ! Köszönöm !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.