Elektromos tricikli akkumulátor csomagok

Elektromos tricikli E-mozGo EG-301

Elektromos tricikli akkumulátor csomagok

A háromkerekű elektromos kerékpárok vissza adhatják az idősebb, illetve mozgásban korlátozott embereknek a mozgás szabadságát. Minden új használónak az efféle háromkerekű járművek a szabadságot biztosítják: el lehet vele menni a postára, piacra vagy akár a kocsmába is a régi barátokhoz. Modern mivoltuk miatt az elektromos triciklibe nagy teljesítményű akkumulátorokat tesznek, amelyek évekig kiszolgálják az elégedett felhasználót.

Fontos, hogy itt is betartsuk az ajánlott akkumulátor gondozási szempontokat, melyek megnövelik az akkuk élettartamát. Sajnos, semmi sem tart örökké, az akkumulátorok is idővel leöregednek és cserére szorulnak. Cikkünk célja az, hogy leegyszerűsítsük a csere folyamatát. Cégünk kizárólag gyári, márkázott elektromos kerékpár akkumulátorok (Chaowei, Ritar, Long) forgalmazásával és garanciális szervizelésével foglalkozik.

Az elektromos tricikli akkumulátor beazonosításának lépései

  1. Az eladótól kapott garancialevélen nézze meg, hogy hány Voltos rendszerű az elektromos tricikli ( 24V, 36V vagy 48V)
  2. A számunkra ár-érték arányban legkedvezőbb elektromos tricikli akkumulátor csomag kiválasztása
  3. Az akkucsomag megrendelése
  4. Az akkumulátorok szakszerű beszerelése

Példa 36V-os rendszere

elektromos 36V tricikli
Ez egy 36V-os elektromos tricikli (ZT-06)

 

A képen látható elektromos tricikli három akkumulátoros, ezért 36V-os rendszerű. A kerékpár leírásában azt is olvashatjuk hogy 12V vagy 14Ah-s akkumulátorok valóak bele. Így 3 fajta akkumulátor csomag jöhet szóba:

 

 

 

Példák 48V-os rendszerre

Elektromos tricikli 48V
Elektromos tricikli 48V
Elektromos tricikli E-mozGo EG-301
Elektromos tricikli E-mozGo EG-301

Az efféle háromkerekű elektromos kerékpárokban 4 darab 12V 20/22Ah-s akkumulátor található, így a számításba jöhető elektromos tricikli akkumulátor csomagok a következők

 

 

 

 

 

 

Bízom benne, hogy tudtunk segíteni a megfelelő akkumulátor csomag megtalálásában. Ha még bármilyen kérdése van, esetleg szakember segítségét kérné, hívja munkaidőben a 62/220-601-es telefonszámot. Köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.